sportschoenen, laarzen, sandalen
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzend- en administratiekosten
1. Wij leveren wereldwijd. Gewoon kopen en geniet van eerste klas service, verzenden wij direct aan uw deur.

2. Na onze verwerkingstijd, is uw betaling is verwerkt, een tracking-nummer (indien van toepassing) voor u beschikbaar zijn 1-4 dagen na de vergadering. Vracht is afhankelijk van het gewicht van uw items en de bestemming. Wij rekenen klanten bespaart u nog meer geld bij zeer lage vracht.

3. Wij bieden scheepvaart verzekering om uw pakket te beschermen tegen verloren of beschadigde zendingen. Voor elk probleem in het verslag, zullen wij u helpen om uw problemen op te lossen in een tijdige wijze.

4.Flat rate scheepvaart duurt ongeveer 7-25 werkdagen naar het land van bestemming in de wereld te bereiken. Echter, de regionale verschillen van toepassing zijn, dat we niet kunnen controleren, dus we vragen onze klanten om geduldig te zijn.

a) In de Verenigde Staten, Canada, Australië klanten, het duurt ongeveer 7-14 dagen.
b) Voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, en de meeste andere Europese landen kan 7-25 werkdagen nodig.
C). Voor klanten in Zuid-Amerika, kan het 15-30 dagen duren.
D). Voor andere landen, kan het 15-25 dagen nodig.

5. Voor Standard Rate Shipping, duurt het meestal 6-10 werkdagen om de meeste landen van bestemming in de wereld. Tracking nummer is meestal 1-2 dagen na elke aflevering site, hebben wij de goederen traceerbaar verzonden. Af en toe kan er een lichte vertraging te zijn en worden ze traceerbaar door het pakket voor de desbetreffende transportbedrijf record (s). Dit is buiten onze controle, dus we vragen onze klanten om geduldig te zijn.

6. Voor versnelde verzendkosten, wij door DHL, de UPR of de andere, afhankelijk van uw locatie te versnellen verzending, levertijd is 3--7 dagen.

Let op:
Wat is de doorlooptijd van het project?
Wanneer uw bestelling is ontvangen, zal elk project gaan door middel van een strenge kwaliteitscontrole om de kwaliteit van het product. Houdt u er rekening mee dat de verschillende voorwerpen waarop verschillende doorlooptijden. Onder normale omstandigheden is de gemiddelde doorlooptijd was 4 dagen (ong.) Afhankelijk van voorraad status van het project. Voor kleine bestellingen, de doorlooptijd is 2-7 dagen, en veel over behoefte 3-7 werkdagen te verwerken.

1. De klaring van meer en meer tijd, standaard tarieven van vervoer en Hongkong Post tijd worden beïnvloed.

2. De jaarlijkse China feestdagen: Chinees Nieuwjaar (meestal in februari), Dag van de Arbeid (1 mei van elk jaar), Chinese Nationale Dag (1 per jaar oktober). Houdt u er rekening mee dat alle levertijd in deze tijden, toen al onze leveranciers en logistieke dienstverleners zal worden verstoord diensten beïnvloed. Er is vaak 3-4 dagen, soms langer uitstellen. Wij verontschuldigen ons oprecht voor de vertraging veroorzaakt in de tussentijd, ik dring er bij onze klanten om geduldig te zijn.

3. Verwerking tijd: Om de kwaliteit van het product, fullpelttheatre.com klaar voor uw items te garanderen, voordat ze worden verscheept. Onze producten strenge kwaliteitscontrole en goed verpakte artikelen.

4. Als gevolg van het gewicht en de grootte beperkingen van het project op de Hong Kong Post, niet alle projecten zijn gekwalificeerd. Sommige items kunnen alleen verstuurd worden door standaard tarieven van vervoer en snel transport snelheid. Sorry voor het ongemak.

Back