sportschoenen, laarzen, sandalen
 
Home >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Onze toewijding aan privacy
Uw vertrouwen en privacy is onze hoogste prioriteit. In fullpelttheatre.com, zijn we toegewijd aan het beschermen van uw privacy als klant en om respect te waarborgen voor u, de informatie die u verstrekt.fullpelttheatre.com waargenomen praktijk met betrekking tot de Wet Bescherming Persoonsgegevens in 1998, wij zijn ook volledig in lijn met de consumentenbescherming (verkoop op afstand) Regulations 2000 en 2003, privacy en elektronische communicatie regelgeving op het gebruik van de code van persoonsgegevens vermeld.

Dit betekent dat u
We zullen nooit de marketing communicatie om u zonder uw toestemming, zullen we zeker niet zal uw gegevens gebruiken om andere bedrijven, tenzij u ons toestemming geeft.

U bent vrij om op elk moment uitschrijven, dus als u niet meer wilt horen van ons, zullen wij contact met u op om te stoppen. Veiligheid van uw persoonlijke gegevens is de belangrijkste van ons, we zullen niet uw gegevens op te slaan in de tijd redelijk is.

E-mail
Bij het bestellen of te registreren op deze website, wordt u gevraagd om uw e-mailadres op te geven. Dit is voor uw gemak, zodat wij u de registratie en de orderbevestiging e-mail met uw bestelling en rekening updates e verder te werken.

Als u niet wilt elk toekomstig voorstel van ontvangen van e-mail, kunt u terecht op het onderdeel Mijn account, klik de link 'Bewerken Communication Options ", dan schakelt u het desbetreffende vak. We beloven dat we nooit uw informatie zullen delen met derden.

Internet Security
Gegevens naar fullpelttheatre.com website geleverd zijn op maximale gevoeligheid. De gegevens worden gecodeerd met behulp van geavanceerde technologie en de maximale veilige verbinding (SSL) wordt verzonden. Elke accountgegevens alleen door fullpelttheatre.com gemachtigde computers lezen.

Back